Slik hjelper Mobility med å kutte dine utslipp

Mobility er bygget på god kundeservice. Det viktigste for oss er at kundene våre ser en tydelig verdi i å jobbe med oss. Derfor er det helt selvsagt at vi også jobber for at du og bedriften din skal få hjelp til å kutte egne utslipp. Derfor har vi utviklet verktøyene som hjelper deg å tallfeste og dokumentere effekten av klimatiltakene som vi sammen oppnår.

Og nå er det altså viktigere enn noen gang. Allerede i 2023 kommer alle børsnoterte selskaper over 500 ansatte til å få strengere krav til dokumentert arbeid med bærekraft, særlig miljø og klima. I 2026 vil sannsynligvis ALLE selskaper få tilsvarende krav. Utslippskutt er ikke lenger bare noe som er viktig fordi det er riktig, men det er også fordi det er i ferd med å bli lovpålagt.

Vi har verktøyene som hjelper deg å tallfeste og dokumentere effekten av klimatiltakene som vi sammen oppnår.

I tillegg har vi innført noe som svært få, om noen, andre kan tilby: Gjennom Mport fra Telenor har vi lagt til rette for at du som arbeidsgiver kan belønne ansatte som velger å beholde tingene sine lengre.
Slik oppnår vi to ting på en gang: En inspirerende miljøbonus til dine ansatte og forlenget levetid som kutter kostnader og utslipp for bedriften.

Har du lyst til å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å både kutte utslipp og dokumentere det? Ta kontakt

Kontakt oss