Slik jobber vi bærekraftig

Hos oss kan du spare penger og utslipp – for det lønner seg for bedriften å velge miljøvennlige løsninger.

Sjekk hva du sparer i penger og utslipp

Prøv vår klimakalkulator

Alle bedrifter i Norge vil snart møte mye strengere krav til å dokumentere arbeidet sitt med klima og miljø. Men det kan være vanskelig å velge det mest miljøvennlige om det er både dyrt og dårlig. Samtidig ser vi at stadig flere har et genuint ønske om å kutte utslipp og belaste miljøet minst mulig. Det er bra, for det ønsker vi også. Derfor har vi bestemt oss for å gjøre jobben for deg med de produktene og tjenestene vi tilbyr.

I Mobility hjelper vi bedriften med å kutte utslipp som monner. Dersom vi kan bidra til at dine femti, hundre eller 2000 ansatte i gjennomsnitt bruker jobbtelefonen ett år lengre, vil tiltaket alene ha store ringvirkninger. Ikke bare med tanke på utslipp fra produksjon eller mindre utvinning, tiltaket vil også føre til at du som kunde kan kutte store kostnader. I tillegg vil det kunne bli mye enklere og raskere for medarbeiderne dine å bytte utstyr når de må.

Mer bærekraftige løsninger er ikke bare bra for klima og miljø. De er også billigere, med høyere effektivitet, lavere transportkostnader og mindre tidstap. Og siden stadig flere møter strenge miljø- og klimakrav ved anbud, vil rapportene våre hjelpe deg til å dokumentere at du har kontroll på, og tar ansvar for utslippene dine.


Slik vil du spare både penger og utslipp:

Reparer i stedet for å kjøpe ny: Vi har autorisert walk in-verksted tilgjengelig i Oslo, Bergen og Trondheim, enklere og raskere er det også.

Kjøp «nesten ny» om mulig med garanti.

Bruk alltid ferdig påsatt skjermglass. Det levetidsforlenger mobilen voldsomt og vi fikser selvsagt montering for hele bedriften

Pickup-point i Oslo og Sandefjord. Kjappere, enklere og bedre enn alternativene.

Klima og miljø taper på leasing-avtaler, så det advarer vi imot. Hos oss bytter du først inn terminalen når du må.

Kalkulator på alle tjenester som gjør at du regner ut miljø- og klimabesparelser superraskt.

Årlige rapporter på besparelser, som du kan som du kan bruke rett inn i bedriftens egne bærekraftsrapporter.

• En leverandør som kontinuerlig tenker miljø- og klimaforbedringer.

Kontakt oss

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Bærekraft

Slik jobber Mobility

Last ned miljørapporten vår